Kumppanit

Monté Team Finland ry arvostaa yhteistyökumppaneiden tukea. Yhdessä tekemällä toiminnasta saadaan monipuolista ja näkyvää. Klikkaa logosta kumppanin kotisivuille.

 

Suomen Ratsastajainliitto on kaikkien ratsastuksen harrastajien etujärjestö, joka ajaa sekä huippu-urheilun että kuntoharrastajien asiaa. Monté Team Finland ry on SRL:n jäsenseura.

 

RW Valjaat on tunnettu korkeasta laadustaan tinkimättömien materiaalien ja perinteikkään käsityön vaalijana. Valmistuksessa on myös monté-varusteita. Lisäksi yritys myy mm. Horseware Ireland –tuotteita sekä Neue-Schule-kuolaimia. Monté Team Finland ry:n jäsenet saavat 10% alennuksen ostoistasi. Kysy lisää jäsensihteeriltä.

 

Equinetex on yritys, joka tekee monipuolisesti erilaisia tekstiilituotteita mittatilaustyönä. Palveluihin kuuluvat erikoisurheilutekstiilien kuten esimerkiksi kilpa-ajoasujen ja hevosvarusteiden valmistus. Equinetex toteuttaa asiakkaan väritoiveita myös hevosen varusteisiin. Esimerkiksi monté-takin väriin sopiva rintaremmi, niskatyyny, päämaski tai korvahuput antavat tyylikkään ja viimeistellyn vaikutelman ratsukosta.

Suora Broadcast on vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikameraisten urheilutuotantojen markkinajohtaja Suomessa. Alan teknisenä edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme teknisesti kestävän, toimintavarman ja täysin hiilineutraalin TV-tuotannon, joka skaalautuu lähes rajattomasti eri kokoisiin tarpeisiin.

 

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry (SHKL) on hevosenomistajien yhteinen etujärjestö. Jäsenilleen liitto tarjoaa edunvalvontaa, alennuksia ja etuisuuksia, koulutustilaisuuksia, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden sekä asiantuntija-apua. Lisäksi liitto ylläpitää keinoemovälitystä. Hevosenomistaja-lehdessä on usein mukana myös mielenkiintoinen Monté-liite.

 

Kylämäen hevostila tarjoaa monenlaisia elämyksiä suomenhevosen seurassa sekä kokous-, matkailu-, majoitus- ja juhlapalveluita. Hevosille on tarjolla kesälaitumia, tallipaikkoja sekä pihattotilaa. Lisäksi tilalla toimii hevossiittola ja hevosten kuntoutusyksikkö Hospitalli. Kylämäen hevoset ovat usein mukana monenlaisissa tapahtumissa niin messuilla kuin monté-kursseillakin.

 

Liikunta- ja ohjelmapalvelut Miia Salminen Ky järjestää ohjattua luonto- ja liikuntatoimintaa sekä organisoi, markkinoi ja emännöi tapahtumia ympäri Suomea.

 

juhlatalovillamathilda.fi

Juhlatalo Villa Mathilda tarjoaa puitteet perhejuhlille, yritystilaisuuksille sekä ohjaa villiyrttien hyödyntämisessä.

 

 

Suomen Monté-ohjastajat Ry toimii yhteistyössä Suomen Hippoksen, raviratojen ja hevosalan eri tahojen kanssa järjestellen monté-lähtöjä ja -kiertueita ympäri Suomea. Vuosittain päätapahtumina ovat SM-finaalit.