Kumppanit

Monté Team Finland ry arvostaa yhteistyökumppaneiden tukea. Yhdessä tekemällä toiminnasta saadaan monipuolista ja näkyvää. Klikkaa logosta kumppanin kotisivuille.

 

Suomen Ratsastajainliitto on kaikkien ratsastuksen harrastajien etujärjestö, joka ajaa sekä huippu-urheilun että kuntoharrastajien asiaa. Monté Team Finland ry on SRL:n jäsenseura.

 

RW Valjaat on tunnettu korkeasta laadustaan tinkimättömien materiaalien ja perinteikkään käsityön vaalijana. Valmistuksessa on myös monté-varusteita. Lisäksi yritys myy mm. Horseware Ireland –tuotteita sekä Neue-Schule-kuolaimia. Monté Team Finland ry:n jäsenet saavat 10% alennuksen ostoistasi. Kysy lisää jäsensihteeriltä.

 

Equinetex on yritys, joka tekee monipuolisesti erilaisia tekstiilituotteita mittatilaustyönä. Palveluihin kuuluvat erikoisurheilutekstiilien kuten esimerkiksi kilpa-ajoasujen ja hevosvarusteiden valmistus. Equinetex toteuttaa asiakkaan väritoiveita myös hevosen varusteisiin. Esimerkiksi monté-takin väriin sopiva rintaremmi, niskatyyny, päämaski tai korvahuput antavat tyylikkään ja viimeistellyn vaikutelman ratsukosta.


Perheyritys Streamteam Nordic Oy on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista teknisistä tv-tuotantoyhtiöistä. Yritys vastaa mm. TotoTV-kanavan tuotannoista sekä ravien kuvatuotannosta valtakunnallisesti. MonTe-seuran tapahtumissa Streamteam Nordic Oy on mukana muun muassa mahdollistamassa monté-elämyksen kokemisen virtuaalisesti VR-laseilla katsottuna.

 

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry (SHKL) on hevosenomistajien yhteinen etujärjestö. Jäsenilleen liitto tarjoaa edunvalvontaa, alennuksia ja etuisuuksia, koulutustilaisuuksia, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden sekä asiantuntija-apua. Lisäksi liitto ylläpitää keinoemovälitystä. Hevosenomistaja-lehdessä on usein mukana myös mielenkiintoinen Monté-liite.

 

Kylämäen hevostila tarjoaa monenlaisia elämyksiä suomenhevosen seurassa sekä kokous-, matkailu-, majoitus- ja juhlapalveluita. Hevosille on tarjolla kesälaitumia, tallipaikkoja sekä pihattotilaa. Lisäksi tilalla toimii hevossiittola ja hevosten kuntoutusyksikkö Hospitalli. Kylämäen hevoset ovat usein mukana monenlaisissa tapahtumissa niin messuilla kuin monté-kursseillakin.

 

Liikunta- ja ohjelmapalvelut Miia Salminen Ky järjestää ohjattua luonto- ja liikuntatoimintaa sekä organisoi, markkinoi ja emännöi tapahtumia ympäri Suomea.

 

juhlatalovillamathilda.fi

Juhlatalo Villa Mathilda tarjoaa puitteet perhejuhlille, yritystilaisuuksille sekä ohjaa villiyrttien hyödyntämisessä.

 

 

Suomen Monté-ohjastajat Ry toimii yhteistyössä Suomen Hippoksen, raviratojen ja hevosalan eri tahojen kanssa järjestellen monté-lähtöjä ja -kiertueita ympäri Suomea. Vuosittain päätapahtumina ovat SM-finaalit.